Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g39g41kcal3.1g6.4g0.2g0.8g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g2240g3405kcal40.3g60.5g333.8g0g
Chili paprika punainen5.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli 1098g332kcal13.7g52.7g2.2g18.7g
Kuha (Kela 1989), annos 100g2274g2205kcal427.4g0g52.3g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1120g336kcal11.2g67.2g2.2g11.2g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g56g493kcal0g0g56g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g84g32kcal4.7g3.7g0g0g
Soijakastike 84g51kcal4.3g8g0.1g0g
Katkarapu 1120g766kcal161.7g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g15325kcal1333g398g918.2g61.4g
Valittu annoskoko8120g7662kcal666.5g199g459.1g30.7g
Annoskoko puolitettuna4060g3831kcal333.3g99.5g229.6g15.4g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.5g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513