Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g240g1752kcal2.4g2.4g192g0g
Valkokaali keräkaali 4000g1111kcal47.6g162.4g8g84g
Jauheliha, sika-nauta 3200g7086kcal560g0g544g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g240g229kcal2.6g43.7g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)4.8g18kcal0.1g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16250g20631kcal1236.8g468.2g1489.8g183g
Valittu annoskoko8125g10316kcal618.4g234.1g744.9g91.5g
Annoskoko puolitettuna4062g5158kcal309.2g117.1g372.5g45.8g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326