Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 1279g2215kcal97.2g29.4g191.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1279g4222kcal25.6g38.4g447.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1599g895kcal135.9g79.9g3.2g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi1279g5756kcal83.1g767.4g268.6g39.6g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton512g3684kcal0g0g409.3g0g
Mangosose, Piltti1599g959kcal6.4g239.8g6.4g16g
Sokeri 544g2206kcal0g543g0g0g
Liivatelehti, gelatiini38g134kcal32.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16256g40142kcal762g3395.8g2653.8g111.2g
Valittu annoskoko8128g20071kcal381g1697.9g1326.9g55.6g
Annoskoko puolitettuna4064g10036kcal190.5g849g663.5g27.8g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178199