Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g667g3668kcal6.7g6.7g400.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 133g406kcal11.7g73.9g2.5g18.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 587g1784kcal51.4g325.1g11.2g81.6g
Vehnäjauho puolikarkea 694g2380kcal70.7g485.5g8.3g24.3g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 2668g864kcal77.4g53.4g16g93.4g
Sipuli 534g161kcal6.7g25.6g1.1g9.1g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g534g1809kcal114.7g5.3g148.8g0g
Kananmuna kuoreton 880g1256kcal110g2.6g90.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1067g361kcal32.7g52.3g1.1g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton53g11kcal0.2g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16256g25487kcal967.8g2074.8g1359.6g462.4g
Valittu annoskoko8128g12744kcal483.9g1037.4g679.8g231.2g
Annoskoko puolitettuna4064g6372kcal242g518.7g339.9g115.6g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179439