Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1334g920kcal67.5g124.9g5.3g41.4g
Kasvisliemikuutio 80g244kcal7.6g10.8g18.8g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 5337g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)294g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g1067g811kcal170.8g14.9g7.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16256g4197kcal502.8g341.6g65.4g112.4g
Valittu annoskoko8128g2099kcal251.4g170.8g32.7g56.2g
Annoskoko puolitettuna4064g1049kcal125.7g85.4g16.4g28.1g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234