Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)6406g4100kcal205g307.5g224.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168.2g2.9g8.4g
Oivariini, 60 (100g)240g1321kcal2.4g2.4g144.1g0g
Pinaatti 1201g160kcal19.5g4.8g3.6g15.6g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16256g12942kcal502.8g997.8g749.6g48g
Valittu annoskoko8128g6471kcal251.4g498.9g374.8g24g
Annoskoko puolitettuna4064g3236kcal125.7g249.5g187.4g12g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727