Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g3213g771kcal57.8g96.4g16.1g61g
Sipuli (kuorittu)1606g434kcal20.9g77.1g3.2g27.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3213g10606kcal64.3g96.4g1124.4g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.8g6.2g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16256g23710kcal289.6g552.2g2288.4g185.2g
Valittu annoskoko8128g11855kcal144.8g276.1g1144.2g92.6g
Annoskoko puolitettuna4064g5928kcal72.4g138.1g572.1g46.3g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750