Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola38g60kcal3g1.5g4.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima75g293kcal21.7g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Paprika punainen 255g75kcal2.4g11.5g1g4.8g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g90g144kcal7.2g3.6g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1626g2681kcal174.8g37.6g203.4g11.2g
Valittu annoskoko813g1341kcal87.4g18.8g101.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna407g670kcal43.7g9.4g50.9g2.8g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535