Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria350g504kcal56g8.7g25.9g0g
Parsakaali brokkoli 219g77kcal10.1g4.3g0.7g5.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g109g306kcal20.8g0g24.1g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g88g57kcal1.3g3.4g4.4g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%44g101kcal12.7g1.1g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1627g2166kcal201.8g35g129.4g11g
Valittu annoskoko814g1083kcal100.9g17.5g64.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna407g542kcal50.5g8.8g32.4g2.8g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311