Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit19g24kcal0.6g0.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1628g200kcal5g33.2g5.4g5.6g
Valittu annoskoko814g100kcal2.5g16.6g2.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna407g50kcal1.3g8.3g1.4g1.4g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720