Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g1600g2720kcal320g0g160g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g4000g2120kcal56g456g8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g1000g1600kcal30g40g150g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g16g109kcal0.2g0.2g12g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.4g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16272g13467kcal829g1020.4g678.8g9.6g
Valittu annoskoko8136g6734kcal414.5g510.2g339.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna4068g3367kcal207.3g255.1g169.7g2.4g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219134