Jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Paista jauheliha öljyssä, laita mausteet ja creme fraiche sekaan, viipaloi kurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita osa tomaateista ja kesäkurpitsat vuokaan.

Sekoita jauheliha ja kasvikset vuokaan, laita loput tomaatit ja juustoraaste vuoan päälle.

Paista 175 asteessa 45 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1799g3058kcal359.8g0g179.9g0g
Kesäkurpitsa3148g535kcal12.6g78.7g18.9g22g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 900g2494kcal18g27g251.9g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g450g1349kcal116.9g9g94.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl14g119kcal0g0g13.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g90g2.7kcal0g0.9g0.9g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1709g347kcal10.3g64.9g5.1g23.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16272g15810kcal1035.2g361g1129.2g91.8g
Valittu annoskoko8136g7905kcal517.6g180.5g564.6g45.9g
Annoskoko puolitettuna4068g3953kcal258.8g90.3g282.3g23g
Arvot/100g100g97kcal6.4g2.2g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464186