Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss2252g631kcal29.3g110.3g6.8g67.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%1801g1982kcal48.6g48.6g180.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto600g1681kcal114.1g0g132.1g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)1501g5029kcal181.6g986.2g34.5g105.1g
Tonnikala vedessä 1801g1881kcal404.2g0g27g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 180g1593kcal0g0g180.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16272g25592kcal1555.6g2290.2g1121.2g345.2g
Valittu annoskoko8136g12796kcal777.8g1145.1g560.6g172.6g
Annoskoko puolitettuna4068g6398kcal388.9g572.6g280.3g86.3g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047