Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)90g315kcal11.7g63g1.3g2.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)180g295kcal45g1.6g11.9g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g270g108kcal4.6g22.1g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 45g68kcal3.6g2.1g4.9g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%180g216kcal5.2g8.1g18g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper32g91kcal8.2g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1629g2196kcal157g195.6g86g6.2g
Valittu annoskoko815g1098kcal78.5g97.8g43g3.1g
Annoskoko puolitettuna407g549kcal39.3g48.9g21.5g1.6g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961