Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 192g105kcal3.1g25.2g0.3g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g106g215kcal15.4g1.1g15.4g0.1g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste112g28kcal1g5.4g0.3g3.3g
Vesi394g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1629g753kcal40.8g64.8g36.6g10g
Valittu annoskoko814g376kcal20.4g32.4g18.3g5g
Annoskoko puolitettuna407g188kcal10.2g16.2g9.2g2.5g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257