Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3400g995kcal32g153g13.6g64.6g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)740g259kcal7.4g51.1g3.7g10.4g
Kesäkurpitsa1200g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour400g1200kcal13.6g17.2g120g4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa800g2400kcal184g0g184g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16280g17202kcal1043.6g502.6g1201g174.8g
Valittu annoskoko8140g8601kcal521.8g251.3g600.5g87.4g
Annoskoko puolitettuna4070g4301kcal260.9g125.7g300.3g43.7g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148