Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona4500g3060kcal549g175.5g9g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)2250g4275kcal101.3g360g270g0g
Karpalo, pakaste900g198kcal3.6g31.5g6.3g29.7g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g450g1931kcal342g15.7g49.5g0g
Liivate 45g157kcal38.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16290g19241kcal2068.8g1165.4g669.6g59.4g
Valittu annoskoko8145g9621kcal1034.4g582.7g334.8g29.7g
Annoskoko puolitettuna4073g4810kcal517.2g291.4g167.4g14.9g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567