Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka175g1260kcal1.8g1.8g140g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g2800g4200kcal532g0g246.4g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 28g90kcal4.1g5.1g3.6g10.5g
Tomaattipyree, Pirkka490g402kcal16.7g93.1g4.9g4.9g
Suippopaprika, makea, Pirkka210g53kcal1.9g9.7g0.8g4g
Vesi, vesijohtovesi 3500g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai228g796kcal27.3g161.5g4.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16296g13601kcal1167.6g542.4g801g52.4g
Valittu annoskoko8148g6801kcal583.8g271.2g400.5g26.2g
Annoskoko puolitettuna4074g3400kcal291.9g135.6g200.3g13.1g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026