Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g4796g6715kcal767.4g143.9g350.1g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)1402g841kcal9.8g67.3g56.1g4.2g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g1122g4039kcal95.4g863.9g11.2g0g
Sipuli 757g229kcal9.5g36.4g1.5g12.9g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g70g196kcal6g11.9g13.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16296g24041kcal1776.2g2246.8g864.4g34.4g
Valittu annoskoko8148g12020kcal888.1g1123.4g432.2g17.2g
Annoskoko puolitettuna4074g6010kcal444.1g561.7g216.1g8.6g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056