Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 418g191kcal12.5g20.1g6.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)251g316kcal27.6g0.8g22.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 136g466kcal13.8g95.1g1.6g4.8g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo8.4g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1630g2064kcal107.8g232g74.4g9.6g
Valittu annoskoko815g1032kcal53.9g116g37.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna408g516kcal27g58g18.6g2.4g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326