Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g292g1020kcal37.9g201.1g7.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen208g69kcal6.9g10.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 77g146kcal20.9g0g6.9g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]77g93kcal9.2g1.5g5.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g42g162kcal13.7g0g11.8g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Polar-juusto 15%42g108kcal12.9g0g6.2g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g19g26kcal0.1g6g0.1g0g
Sinappi 13g18kcal0.6g1.9g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1629g3561kcal207.8g461g97.2g2g
Valittu annoskoko815g1780kcal103.9g230.5g48.6g1g
Annoskoko puolitettuna407g890kcal52g115.3g24.3g0.5g
Arvot/100g100g219kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547