Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen79g32kcal1.6g7.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g24g209kcal0g0g23.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g699g175kcal14g28g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1631g859kcal33.4g74.8g48.8g0.6g
Valittu annoskoko816g429kcal16.7g37.4g24.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna408g215kcal8.4g18.7g12.2g0.2g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524