Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g87kcal0g0g9.8g0g
Broilerisuikaleet158g193kcal33.5g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Makaroni, pasta 105g344kcal10.7g69.7g1.2g3.5g
Paprika keltainen 35g11kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g70g84kcal2.3g3.4g7g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.3g
Curryjauhe (-), annos 5g1.7g5.7kcal0.2g0.9g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1631g1518kcal98.2g163.2g49.6g12.4g
Valittu annoskoko815g759kcal49.1g81.6g24.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna408g380kcal24.6g40.8g12.4g3.1g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358