Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai118g412kcal14.1g83.5g2.5g4.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 480g1608kcal0.3g391.7g0.2g6.7g
Kaakao (Oboy, original)80g296kcal3g65.6g2.2g4.4g
Liivate 120g419kcal102.8g0g0.1g0g
Flora vispi 20%1600g3520kcal48g80g320g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g800g3736kcal22.4g512g176g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen240g1308kcal26.4g117.6g79.2g3.8g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1600g548kcal49g80g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16315g39753kcal972g5388.6g1524.4g38g
Valittu annoskoko8158g19877kcal486g2694.3g762.2g19g
Annoskoko puolitettuna4079g9938kcal243g1347.2g381.1g9.5g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203376