Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 341g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Jauheliha, sika-nauta 160g355kcal28.1g0g27.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)74g26kcal0.7g5.1g0.4g1g
Kesäkurpitsa120g21kcal0.5g3g0.7g0.8g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour40g120kcal1.4g1.7g12g0.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa80g241kcal18.4g0g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g1725kcal104.6g50.2g120.4g17.4g
Valittu annoskoko816g862kcal52.3g25.1g60.2g8.7g
Annoskoko puolitettuna408g431kcal26.2g12.6g30.1g4.4g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148