Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl288g1008kcal40.3g1.4g92.2g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g112g86kcal6.4g12.2g0.3g0g
Piparjuuri, annos 10g16g5.9kcal0.7g1.8g0g1.2g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 80g312kcal1.7g1.8g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g2911kcal102.4g49.8g252.8g7.8g
Valittu annoskoko816g1455kcal51.2g24.9g126.4g3.9g
Annoskoko puolitettuna408g728kcal25.6g12.5g63.2g2g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3.1g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940