Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 361g275kcal6.8g55.9g0.7g3.6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 301g701kcal34.3g3.5g62g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g2041kcal86.4g134.4g126.2g12.8g
Valittu annoskoko816g1020kcal43.2g67.2g63.1g6.4g
Annoskoko puolitettuna408g510kcal21.6g33.6g31.6g3.2g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686