Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore159g16kcal1g2.7g0.2g1.1g
Sipuli, kokonainen 50g22g6kcal0.3g1.1g0g0.2g
Omena, ulkomainen kuorittu318g130kcal0.6g29.8g0.3g5.7g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)318g191kcal10.8g14.3g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g685kcal25.4g95.8g23.2g14g
Valittu annoskoko816g343kcal12.7g47.9g11.6g7g
Annoskoko puolitettuna408g171kcal6.4g24g5.8g3.5g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500