Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g158g550kcal18.4g114.2g2.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g225g79kcal2.3g14.6g1.1g0g
Herkkusieni 45g7.2kcal0.9g0.1g0.1g0.7g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g68g9kcal1.3g0.3g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 45g78kcal3.4g1g6.7g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 45g102kcal6.3g0.8g8.1g0g
Pesto (Pirkka)6.8g39kcal0.3g0.3g4.1g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa90g270kcal20.7g0g20.7g0g
Broilerifileesuikale (Atria)135g149kcal31.1g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1634g2566kcal169.4g262.6g92.2g2g
Valittu annoskoko817g1283kcal84.7g131.3g46.1g1g
Annoskoko puolitettuna408g642kcal42.4g65.7g23.1g0.5g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527