Punasipuli-fetapizza(Pirkka ohje)

Siirry sivulle!

1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita joukkoon suola, sokeri ja osa jauhoista.

Valuta salaattijuustot siivilässä.

Mittaa öljymarinadi taikinaan ja lisää loput jauhot käsin hyvin vaivaten.

Vaivaa pehmeä taikina sileäksi palloksi pöydällä.

Jaa taikina kahtia, jauhota ja nosta palat takaisin kulhoon.

Kohota kaksinkertaiseksi.

2. Kuori ja halkaise punasipulit.

Leikkaa puolikkaat 6 lohkoksi niin, että kanta pitää lohkot koossa.

Lado lohkot pellille leivinpaperin päälle.

Vatkaa öljymarinadi, balsamiviinietikka, sokeri ja suola.

Voitele sipulilohkot seoksella.

Paista sipuleita 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Viipaloi tomaatit.

3. Taputtele toinen taikinoista ohueksi pohjaksi (Ø 28 cm) pellille leivinpaperin päälle.

Levitä 3/4 dl ranskankermaa pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.

Ripottele päälle 1 dl juustoraastetta.

Asettele puolet sipulilohkoista ja tomaattiviipaleista pizzalle.

Muserra puolet juustokuutioista tasaisesti pizzalle ja levitä puolet viipaloiduista oliiveista päälle.

4. Paista pizzaa uunin alatasolla 225 asteessa 15?17 minuuttia.

5. Leivo, täytä ja paista toinen pohja välit­tömästi.

Ripottele pizzalle oreganoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Vehnäjauho puolikarkea 1301g4463kcal132.5g910.4g15.6g45.5g
Oliiviöljy 108g956kcal0g0g108.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2401g648kcal31.2g115.3g4.8g40.8g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g120g136kcal0.8g27.6g0.1g0g
Sokeri104g422kcal0g103.9g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1001g203kcal6g38g3g14g
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%600g540kcal24g45.6g30g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste800g2881kcal232.1g13.6g224.1g0g
Salaattijuustokuutio (Pirkka), annos 200g400g1081kcal72g8g84g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka), annos 2.9g200g238kcal1.8g8.8g26g0g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g23309kcal1027.8g2546.4g993g217.8g
Valittu annoskoko8160g11655kcal513.9g1273.2g496.5g108.9g
Annoskoko puolitettuna4080g5827kcal257g636.6g248.3g54.5g
Arvot/100g100g143kcal6.3g15.6g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108168