Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 2880g868kcal27.1g146.9g5.8g57.6g
Parsakaali brokkoli 2400g841kcal110.9g46.8g7.2g60g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Creme bonjour 14% valkosipuli1440g2448kcal108g36g201.6g0g
Juusto, Arla Kadett 5%960g1824kcal326.4g14.4g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g12253kcal1156.8g534.2g527.2g251.6g
Valittu annoskoko8160g6126kcal578.4g267.1g263.6g125.8g
Annoskoko puolitettuna4080g3063kcal289.2g133.6g131.8g62.9g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697