Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)5987g1916kcal197.6g269.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 599g2054kcal61g419.1g7.2g21g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 659g939kcal82.3g2g67.5g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl898g3143kcal125.7g502.9g67.4g89.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g16105kcal933.2g2386.8g284.2g221.6g
Valittu annoskoko8160g8053kcal466.6g1193.4g142.1g110.8g
Annoskoko puolitettuna4080g4026kcal233.3g596.7g71.1g55.4g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534