Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl2880g10080kcal403.2g14.4g921.6g0g
Sipuli (kuorittu)1600g432kcal20.8g76.8g3.2g27.2g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g1120g862kcal63.8g122.1g3.4g0g
Piparjuuri, annos 10g160g59kcal7.2g17.6g0.5g12g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 800g3120kcal17g17.6g336g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g29106kcal1024g497g2529.4g78.4g
Valittu annoskoko8160g14553kcal512g248.5g1264.7g39.2g
Annoskoko puolitettuna4080g7277kcal256g124.3g632.4g19.6g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940