Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee2801g2885kcal647g0g42g0g
Seesamiöljy, Amoy75g674kcal0g0.2g74.8g0g
Maissitärkkelys 20g71kcal0.1g17.2g0.1g0g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 1501g526kcal69.3g29.3g4.5g37.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1000g280kcal6g59.5g2g25g
Sokeriherneen palko625g188kcal20.6g22.5g1.9g0g
Lihaliemi laimennettu 625g118kcal0g18.8g3.8g0.1g
Pinaatti 1250g167kcal20.3g5g3.8g16.3g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g75g217kcal0.2g53.8g0.1g0g
Soijakastike 45g27kcal2.3g4.3g0g0g
Maissitärkkelys 20g71kcal0.1g17.2g0.1g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g2.5g9kcal0g2.4g0g0g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Seesamiöljy, Amoy25g225kcal0g0.1g24.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g11079kcal1544.4g485.6g316.6g160g
Valittu annoskoko8160g5539kcal772.2g242.8g158.3g80g
Annoskoko puolitettuna4080g2770kcal386.1g121.4g79.2g40g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421