Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3408g998kcal32g153.4g13.6g64.8g
Jauheliha, sika-nauta 1604g3552kcal280.7g0g272.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)742g260kcal7.4g51.2g3.7g10.4g
Kesäkurpitsa1203g205kcal4.8g30.1g7.2g8.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour401g1203kcal13.6g17.2g120.3g4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa802g2406kcal184.5g0g184.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g17244kcal1046g503.8g1204g175.2g
Valittu annoskoko8160g8622kcal523g251.9g602g87.6g
Annoskoko puolitettuna4080g4311kcal261.5g126g301g43.8g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148