Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3609g2747kcal67.8g559.4g7.2g36.1g
Sipuli (kuorittu)1003g271kcal13g48.1g2g17g
Paprika, punainen501g129kcal4.5g23.1g2g10g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Nakki, keskiarvo 3007g7014kcal342.8g34.9g619.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g20409kcal862.6g1344g1261.8g128.4g
Valittu annoskoko8160g10205kcal431.3g672g630.9g64.2g
Annoskoko puolitettuna4080g5102kcal215.7g336g315.5g32.1g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686