Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 1638g3245kcal43.1g12.6g317.7g109.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g1610g435kcal20.9g77.3g3.2g27.4g
Katkarapu, rainbow2456g2456kcal564.9g0g22.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1365g1910kcal38.2g88.7g163.7g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g409g737kcal7g45g61.4g0g
Tilli, tuore 682g204kcal25.2g6.1g5.5g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g17975kcal1398.6g459.4g1147.2g302.8g
Valittu annoskoko8160g8988kcal699.3g229.7g573.6g151.4g
Annoskoko puolitettuna4080g4494kcal349.7g114.9g286.8g75.7g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430