Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3360g969kcal33.6g154.6g10.1g60.5g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Siirappi, tumma320g1024kcal0.3g236.8g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g360g1163kcal180g108g1.8g19.8g
Jauhelihamauste, annos 15g120g3.6kcal0g1.2g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g11760kcal459.8g1049.2g586.2g160.6g
Valittu annoskoko8160g5880kcal229.9g524.6g293.1g80.3g
Annoskoko puolitettuna4080g2940kcal115g262.3g146.6g40.2g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499