Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2501g528kcal30g85g5g52.5g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g83g264kcal6.8g13.2g20.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos38g270kcal0.2g0.2g30g0g
Sipuli (kuorittu)375g101kcal4.9g18g0.8g6.4g
Puuroriisi250g875kcal15g190.1g4.3g5.8g
Vesi3376g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g38g1.1kcal0g0.4g0.4g0g
Paistijauheliha nauta 5%1501g1936kcal312.1g0g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g7950kcal738g613.8g272.2g129.4g
Valittu annoskoko8160g3975kcal369g306.9g136.1g64.7g
Annoskoko puolitettuna4080g1988kcal184.5g153.5g68.1g32.4g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432