Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 739g1637kcal129.3g0g125.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1294g2943kcal245.8g0g219.9g0g
Sipuli (kuorittu)554g150kcal7.2g26.6g1.1g9.4g
Lihaliemikuutio Maggi19g52kcal1.7g1.3g4.3g0g
Vesi1848g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi314g1100kcal18.8g238.7g5.3g7.2g
Kuohukerma,valio,2dl370g1257kcal7.4g11.1g129.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen185g61kcal6.1g9.1g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Voi 55g402kcal0.7g0.2g45.1g0g
Kaali, valkokaali2772g585kcal33.3g94.2g5.5g58.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g16370kcal900.6g762.4g1072.4g149.6g
Valittu annoskoko8160g8185kcal450.3g381.2g536.2g74.8g
Annoskoko puolitettuna4080g4093kcal225.2g190.6g268.1g37.4g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978