Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g289g601kcal82.1g2g26.9g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli18g8.8kcal0g1.9g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g105g63kcal1.6g13.7g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g105g29kcal0.6g6.3g0.2g2.6g
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Purjosipuli 53g12kcal1g1.3g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g131g26kcal1.6g4.2g0.5g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g13g116kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1635g1777kcal177.2g68.4g82.8g11g
Valittu annoskoko817g889kcal88.6g34.2g41.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna409g444kcal44.3g17.1g20.7g2.8g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111