Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)26g21kcal0.9g5g0.3g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g375g54kcal0g12.8g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 131g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Pasta 3-viljan (Torino)34g118kcal5.1g22.3g0.8g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Persilja 19g5.1kcal0.3g0.2g0g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1635g1083kcal72.8g94.6g44.2g10.8g
Valittu annoskoko818g542kcal36.4g47.3g22.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna409g271kcal18.2g23.7g11.1g2.7g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156