Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.4g2.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste112g29kcal1g5.4g0.3g2.6g
Hk, sininen lenkki 580g163g375kcal16.3g10.3g29.3g0.3g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen3g9kcal0.2g1.6g0.2g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla28g110kcal0.6g0.7g11.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)56g90kcal1.5g1.5g8.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.4g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1636g1576kcal48g109.4g101g10.4g
Valittu annoskoko818g788kcal24g54.7g50.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna409g394kcal12g27.4g25.3g2.6g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050