Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1800g1080kcal27g234g1.8g16.2g
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)1200g420kcal28.8g80.4g0g36g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g375g1050kcal71.3g0.1g82.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1200g1668kcal228g0g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16350g8436kcal710.2g629g336.6g104.4g
Valittu annoskoko8175g4218kcal355.1g314.5g168.3g52.2g
Annoskoko puolitettuna4088g2109kcal177.6g157.3g84.2g26.1g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438