Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus3506g1052kcal70.1g175.3g10.5g105.2g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)3506g3892kcal806.4g0g70.1g0g
Juusto, Valio arkijuusto701g2314kcal189.3g0g168.3g0g
Oliiviöljy 210g1860kcal0g0g210.4g0g
Soijakastike 252g152kcal13.1g24g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16352g18540kcal2157.8g398.6g919g210.4g
Valittu annoskoko8176g9270kcal1078.9g199.3g459.5g105.2g
Annoskoko puolitettuna4088g4635kcal539.5g99.7g229.8g52.6g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890