Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt5600g2576kcal179.2g268.8g84g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g560g3360kcal117.6g37g302.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g168g17kcal2.5g0g1g142.8g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Kananmuna kuoreton 1540g2197kcal192.5g4.6g157.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16352g20361kcal990.2g623g1545.8g285.6g
Valittu annoskoko8176g10181kcal495.1g311.5g772.9g142.8g
Annoskoko puolitettuna4088g5090kcal247.6g155.8g386.5g71.4g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070