Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK1400g2380kcal140g140g140g1.4g
Sipuli (kuorittu)840g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Voi 78g569kcal0.9g0.3g63.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 56g192kcal5.7g39.2g0.7g2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2800g980kcal44.8g193.2g2.8g39.2g
Vesi, vesijohtovesi 1680g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 392g191kcal4.6g37.2g0.7g6.2g
Sinappi 90g118kcal3.9g12.6g5.4g1.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 840g168kcal5.8g25.2g0.8g15.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16352g9647kcal433.2g976g431.6g159.4g
Valittu annoskoko8176g4824kcal216.6g488g215.8g79.7g
Annoskoko puolitettuna4088g2412kcal108.3g244g107.9g39.9g
Arvot/100g100g59kcal2.6g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174