Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 16g46kcal2.5g0g4g0g
Sokeri 800g3247kcal0g799.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3200g10880kcal64g96g1120g0g
Mustikka, Pakkasmarja3200g1066kcal16g204.8g19.2g105.6g
Marenki 960g2634kcal48.8g598.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16352g35744kcal262.6g3396.6g2287.4g211.2g
Valittu annoskoko8176g17872kcal131.3g1698.3g1143.7g105.6g
Annoskoko puolitettuna4088g8936kcal65.7g849.2g571.9g52.8g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62218