Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus393g1374kcal55g2g125.7g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa1823g2370kcal328.2g23.7g100.3g0g
Valio fraiche 5%561g505kcal22.4g42.6g28g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1122g1851kcal33.7g44.9g168.3g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)281g729kcal86.9g0g42.1g0g
Ketsuppi, Felix210g189kcal2.1g44.2g1.1g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)3787g4950kcal454.4g2802g37.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16352g23939kcal1965.4g5918.8g1006.8g0g
Valittu annoskoko8176g11970kcal982.7g2959.4g503.4g0g
Annoskoko puolitettuna4088g5985kcal491.4g1479.7g251.7g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821