Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Punajuuri 88g34kcal0.9g6g0.2g2.2g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]43g143kcal5.1g0g15.7g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 125g349kcal13g10.1g28.8g0.2g
Sitruuna kuorittu 7.5g3.1kcal0g0.2g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5.6g5.6kcal0.4g1g0g0.1g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g1358kcal47.2g90g91.2g16.2g
Valittu annoskoko819g679kcal23.6g45g45.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna410g340kcal11.8g22.5g22.8g4.1g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209